Forum Call of Duty Strona Główna Forum Call of Duty
Największe polskie forum Call of Duty

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki  RSS www.callofduty.plRSS  Strona WWWStrona www.callofduty.pl
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj



Poprzedni temat «» Następny temat
cod 1.5 ! pB wyrzuca mnie z własnego serwera...
Autor Wiadomość
grabu08

Wiek: 24
Posty: 6
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 16:33   cod 1.5 ! pB wyrzuca mnie z własnego serwera... [Cytuj]

Sorki z góry jeżeli odnawiam już jakiś temat! tak wiec pB wyrzuca mnie z mojego serwa...a pb na 100% jest zaktualizowany !! kilka razy go aktalizowalem..... Ps na innych serwach z PB mogę grac bez problemu
z góry dzięki proszę o pomoc na pewno ktoś się zna na tym :)
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
EQ
Marzyciel :)


Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: eqajang
STEAM: eqajang
Pomógł: 14 razy
Wiek: 24
Posty: 906
Skąd: Grodzisk Wielkopolski
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 16:46    [Cytuj]

Tak Ci nikt nie pomoże . Wyskakuje Ci jakiś komunikat ?
_________________
Staram się pisać poprawnie. Ty też spróbuj ;)
Używaj Funkcji SZUKAJ. Ciebie nic nie kosztuje,
a moderatorzy są szczęśliwsi ;)
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
grabu08

Wiek: 24
Posty: 6
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 17:02    [Cytuj]

Wyrzuca mnie po kilku sekundach. Komunikat brzmi : "server Disconnected - grabu08 has been kicked via PunkBuster (for o minutes)... PB GUAID AUTH: UNKN"
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
Amiros


Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: asioas
Klan:: none
Pomógł: 51 razy
Wiek: 51
Posty: 1240
Skąd: Dukla
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 17:24    [Cytuj]

Musisz na swoim servere na ktory chcesz wejsc w konsoli wpisac /pb_sv_guidrelax 7 :lol: Powinno zadzialac i mozesz wejsc na twoj server
_________________
"Nie patrz na głupiego tylko słuchaj rozumu własnego" - asioas


Intel Core 2 Duo E6550 2x2MB cache, GIGABYTE GF9500GT 1GB, Foxconn P35AP-S.
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
grabu08

Wiek: 24
Posty: 6
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 17:32    [Cytuj]

Właśnie obawiam się że nie zdążę tego wpisać w consoli na servie bo mnie wyrzuca odrazu ;/ ale może to ustawienie wpisać w pliku autoexec_mp.cfg z ustawieniem
set pb_sv_guidrelax 7
lub
seta pb_sv_guidrelax 7

hmm tylko nie wiem czy tak w ogóle sie da.... jak myślicie ?
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
maciekiel

Posty: 22
Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 22:29    [Cytuj]

wpisujesz po prostu pb_sv_guidrelax 7 w konsolce co ci wyskoczy z serwerem i gitara:D
jakby co dajda moje xf - maciejeczek222
_________________
Maciek
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
[ ODPOWIEDZ ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group