Forum Call of Duty Strona Główna Forum Call of Duty
Największe polskie forum Call of Duty

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki  RSS www.callofduty.plRSS  Strona WWWStrona www.callofduty.pl
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj



Poprzedni temat «» Następny temat
COD 4 strasznie przycina. o co chodzi?
Autor Wiadomość
watahalowcow

Gram w COD:: wszystkie CODy
Posty: 8
  Wysłany: Sob 25 Sie, 2012 12:47   COD 4 strasznie przycina. o co chodzi? [Cytuj]

COD 4 strasznie przycina. o co chodzi?
Witam.
Kupiłem CODa MW, WaW i MW2. Powiem szczerze, że wcześniej grałem we wszystkie na piratach. Teraz pojawił się problem, a mianowicie: COD MW strasznie mi przycina na SP jak i MP nawet na najniższych wymaganiach. Gdy w grze patrzę się w ziemię to nic nie tnie, natomiast gdy normalnie do przodu to się grać nie da. Gdy grałem na piracie to na najwyższych wymaganiach ani razu się nie zdarzyło, żeby przyciął. Myślałem, że jest to może wina starszej wersji, ponieważ ten zakup to wersja premierowa jak sądzę (1.0.549) i zainstalowałem patche od 1.1 do 1.7 po kolei, teraz jest (1.7.568) i dalej nic nie pomogło. Zrobiłem formata całego dysku i dalej nic. Wiecie może czym to jest spowodowane?
Mój sprzęt to:
grafika: ASUS EN8600GT SILENT
procesor: Intel Core 2 Duo
ram: 2GB
moje łącze to Neostrada 2mb i wcześniej na piracie też go używałem.

P.S. Dodam jeszcze, że w COD WaW na MP nie przycina się nic, a na SP tnie się trochę bardziej niż za czasów pirata (lecz możliwe, że wtedy miałem mniejsze wymagania (w tej chwili nie pamiętam)).

Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez watahalowcow Sob 25 Sie, 2012 13:04, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
wiertlo

Gram w COD:: wszystkie CODy
Posty: 11
Skąd: Olsztyn
Wysłany: Sob 25 Sie, 2012 17:57   witam [Cytuj]

z tego co piszesz ja stawiałbym na uaktualnienie grafiki
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
watahalowcow

Gram w COD:: wszystkie CODy
Posty: 8
Wysłany: Sob 25 Sie, 2012 19:38    [Cytuj]

Niestety źle stawiasz. Aktualizowałem już - nie pomogło.
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
mktiger

Gram w COD:: wszystkie CODy
Pomógł: 3 razy
Posty: 78
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 09:04    [Cytuj]

moze koledze chodzilo raczej o to zebys zakupil lepsza grafe a nie zaktualizowal sterowniki
chociaz sam nie wiem, ja jesli dobrze pamietam to gralem w MW na 7600 wiec to chyba nie wina karty
jak sie tnie to ile tych fps masz?
sprawdz przy okazji menadzera zadan - czy nie ma w tle jakis procesow ktore pozeraja moc procesora
Ostatnio zmieniony przez mktiger Pon 27 Sie, 2012 09:04, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
DzoNKamizI


Gram w COD:: COD4
Xfire: mam ale nie dam
Pomógł: 10 razy
Wiek: 22
Posty: 287
Skąd: Chybie
Wysłany: Sro 29 Sie, 2012 12:36    [Cytuj]

Cytat:
zainstalowałem patche od 1.1 do 1.7 po kolei

Po jaką cholerę po kolei? Najpierw 1.6 i potem 1.7, bo zawiera wszystkie poprawki.
Cytat:
Zrobiłem formata całego dysku

Którego dysku?
Cytat:
Mój sprzęt

Szło na full i nie cięło?
Jaki miałeś system wtedy, a jaki masz teraz?
_________________
Pomogłem? Kliknij "pomógł"! :)
Look at this!
[Profil] [PM] [WWW]
   
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
[ ODPOWIEDZ ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group