Forum Call of Duty Strona Główna Forum Call of Duty
Największe polskie forum Call of Duty

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki  RSS www.callofduty.plRSS  Strona WWWStrona www.callofduty.pl
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: administrator
Pon 28 Lis, 2011 20:03
jak zainstalowac MW3 z plyty
Autor Wiadomość
jobdziak

Posty: 3
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 18:26   jak zainstalowac MW3 z plyty [Cytuj]

masakra kupilem sobie MW3 przychodze do domu chce zainstalowac oczywiscie steam sie zainstalowal a potem chce instalowac gre i co gra mi sie zamiast z plyt pobiera jaks aktualizacje 14 gb pomocy
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
Nixxx


Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: nixxxer
STEAM: wojtek501248
Pomógł: 2 razy
Posty: 566
Skąd: Śląsk
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 18:39    [Cytuj]

Usuń grę i włóż płytę. Powinno się zacząć instalować.
_________________
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
jobdziak

Posty: 3
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011 19:37    [Cytuj]

wlasnie chodzi o to ze wkladam plyte steam instaluje od nowa a ten zamiast po aktualizacji steama zrobic instalacje gry z plyty to on sciaga mi jakis badziew 14 gb
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
rambo89
GhostMen


STEAM: Rambo88pl
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Posty: 396
Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011 04:27    [Cytuj]

jobdziak, No to ci te 14 GB ściąga gry, ja nie wiem czemu macie takie problemy ja tam nie miałem i mi się normalnie z płyty się zainstalowało.
_________________
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 3
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
Pan Kill3R

Posty: 81
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011 12:28    [Cytuj]

To przez napłw fatkidów (12 lat) z ameryki , w Polsce to też sie dzieje . Mamusia kupiła gre noobom .
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
MiceQ

Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: micew19942208
STEAM: MiceQ
Pomógł: 4 razy
Wiek: 20
Posty: 180
Skąd: Poznań
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011 12:47    [Cytuj]

Według mnie zrób tak, wyłącz steam'a. Włóż dopiero wtedy płytę z grą, rób każdy krok po kroku jak Ci każą i powinno się zainstalować, ja właśnie zainstalowałem i nie miałem żadnych problemów.
_________________
Pomogłem? Kliknij "Pomógł" :)

[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
jobdziak

Posty: 3
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011 13:10    [Cytuj]

prosze o jaks szybka podpowiedz co zrobic bo naprawde chce sobie pograc a nei po to kupywalem gre zeby ja scciagac z neta
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
krystus

Posty: 1
Wysłany: Sro 30 Lis, 2011 15:11    [Cytuj]

To jest podobnie jak z BF3. Płyta jest tylko identyfikatorem, do serwera, z którego pobierzesz grę. W bf3 i w COD MW3 instalacja jest taka sama, więc musisz niestety to ściągnąć. :wink:
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
zielonekPL

Gram w COD:: wszystkie CODy
Posty: 1
  Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 09:07    [Cytuj]

Ja nie wiem o co chodzi ale nie moge zainstalowac mw3 wlaczylem instalacje i potem pisalo zeby wlozyc 2 plyte i wtedy mi sie komp zawiesil a jak go wlaczylem to pisalo ze aktualizacja sie pobrala i nie chce dzialac a czekalem na to 4 h i tak nie wiem co zrobic .


problem jest w tym ze tata mi zablokowal neta i mam tylko 1 h dziennie

ale czyba bd musial go poprosic i zainstalowac jeszcze raz ... 6 h instalowania w :mrgreen: d***
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
jur33k

Gram w COD:: wszystkie CODy
Posty: 3
Skąd: Francja
Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 12:04    [Cytuj]

Nie ma najmniejszych problemów z instalacją z płyt ,chyba że macie czytniki dvd zepsute :razz:
A to że ci tata net zablokował to z pożytkiem ,nauczysz się pić piwo i chodzić na dziewczyny
a nie tylko szaleć w necie..ehh te dzieci :mrgreen:
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
[ ODPOWIEDZ ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group