Forum Call of Duty Strona Główna Forum Call of Duty
Największe polskie forum Call of Duty

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki  RSS www.callofduty.plRSS  Strona WWWStrona www.callofduty.pl
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj



Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: [CKSS]Hetman
Nie 29 Maj, 2011 20:12
Steam Black ops instalacja
Autor Wiadomość
KrZaK123

Gram w COD:: COD4
Xfire: makumba55
Klan:: SkyGame
STEAM: makumba55
Pomógł: 3 razy
Wiek: 15
Posty: 147
Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 12:50   Steam Black ops instalacja

Siema, niedawno zakupiłem black ops wkładam płytę instaluje mi steama wpisuje klucz aktywacyjny do steama i mi pobiera 8 GB nie da się tego zainstalować odrazu z płyty?
_________________


[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
Pitreq


Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: d3b3sciaq
STEAM: pitreq6
Pomógł: 10 razy
Posty: 447
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 13:28   

KrZaK123 napisał/a:
i mi pobiera 8 GB nie da się tego zainstalować odrazu z płyty?
Da się, jeszcze raz uruchom instalator z płyty i przerwij ściąganie w Steam.
[Profil] [PM]
   
 
Fonetic

STEAM: Tudro123
Pomógł: 21 razy
Wiek: 22
Posty: 484
Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 13:34   

Wyłącz Steama niech płyta się odpali wybierz instaluj, następnie wyskoczy ci komunikat Steam że inicjuje pliki czy coś takiego potem pokaże ci się coś takiego czy chcesz zainstalować grę na nowym koncie czy na istniejącym. Jak masz już swoje konto Steam to wybierz zainstaluj na istniejącym potem przeniesie Cię do panelu logowania gdzie wpisujesz Login i hasło po pomyślnym wpisaniu hasła wyskoczy Ci okno z instalacją gry klikasz kilka razy dalej i już instaluje Ci się gra z płyty po zakończeniu instalowania wyskoczy Ci opcja że gra została pomyślnie zainstalowana i teraz Steam pobierze Ci aktualizacje (jakieś 100~140mb) i już masz zainstalowaną grę.

PS. Jeżeli coś ściągałeś przed tym to usuń to. Prawym na grę i usuń zawartość lokalna a potem wykonuj to co napisałem na górze.
_________________
[Profil] [PM]
 
 
KrZaK123

Gram w COD:: COD4
Xfire: makumba55
Klan:: SkyGame
STEAM: makumba55
Pomógł: 3 razy
Wiek: 15
Posty: 147
Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 14:29   

Niestety...nie działa :(

Muszę poczekać aż się ściągnie.
_________________


Ostatnio zmieniony przez KrZaK123 Pią 10 Gru, 2010 14:30, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
stickydude

Xfire: stickydude
STEAM: stickydude69
Wiek: 22
Posty: 158
Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 15:08   

Da sie...no ale ściągaj skoro tak wolisz :D
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
monster11

Wiek: 21
Posty: 18
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 15:31   

Już tyle razy widzę ten problem, że sobie można w łeb strzelić...

TO JEST PROBLEM Z COD6

Przed zainstalowaniem coda trzeba ściągnąć i zainstalować (byćmoże jeszcze konto zrobić bo już nie pamiętam) steama.

To jest wszystko jeśli chodzi i ten temat...

ŚCIĄGASZ STEAM>>INSTALUJESZ GRE>>MAŁE PATCHE>> I JAZDA :D
_________________
Ostatnio zmieniony przez monster11 Pią 10 Gru, 2010 15:31, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
Olej


Gram w COD:: wszystkie CODy
STEAM: Olej225
Pomógł: 5 razy
Wiek: 21
Posty: 373
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 17:29   

Trochę technologi i człowiek się gubi . Usuń całą zawartość gry , włóż płytę i rozpocznie się instalacja ;]
_________________
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
CevLar

Pomógł: 1 raz
Posty: 5
Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 14:33   

robi sie to tak w uruchom wpisujesz ścieżkę gdzie masz zainstalowanego steama np "c:\program files\steam\steam.exe -install f:" gdzie F to litera napędu w której masz płyte i wiso

Pozdrawiam
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
msgod12


Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: polskalysy
Klan:: >[PnF]<
STEAM: marit123
Pomógł: 9 razy
Posty: 298
Skąd: Solec Kujawski
Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 15:49   

monster11 napisał/a:
Już tyle razy widzę ten problem, że sobie można w łeb strzelić...

TO JEST PROBLEM Z COD6

Przed zainstalowaniem coda trzeba ściągnąć i zainstalować (byćmoże jeszcze konto zrobić bo już nie pamiętam) steama.

To jest wszystko jeśli chodzi i ten temat...

ŚCIĄGASZ STEAM>>INSTALUJESZ GRE>>MAŁE PATCHE>> I JAZDA :D


Większych bredni nie widziałem :) Tak w twoim przypadku może to działa jak grasz na piracie.
A co do tematu to instaluj gre bezpośrednio z płyty jeżeli nie chce automatycznie pobrać.Drugie wyjście to steam/biblioteka/ Black ops i naciskasz "instaluj"jeżeli będziesz miał "rozpocznij pobieranie to zrób tak jak napisałem wyżej.
_________________
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
podpisu
Ostatnio zmieniony przez msgod12 Sro 15 Gru, 2010 15:50, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]
   
 
monster11

Wiek: 21
Posty: 18
Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 16:06   

msgod12 napisał/a:
monster11 napisał/a:
Już tyle razy widzę ten problem, że sobie można w łeb strzelić...

TO JEST PROBLEM Z COD6

Przed zainstalowaniem coda trzeba ściągnąć i zainstalować (byćmoże jeszcze konto zrobić bo już nie pamiętam) steama.

To jest wszystko jeśli chodzi i ten temat...

ŚCIĄGASZ STEAM>>INSTALUJESZ GRE>>MAŁE PATCHE>> I JAZDA :D


Większych bredni nie widziałem :) Tak w twoim przypadku może to działa jak grasz na piracie.
A co do tematu to instaluj gre bezpośrednio z płyty jeżeli nie chce automatycznie pobrać.Drugie wyjście to steam/biblioteka/ Black ops i naciskasz "instaluj"jeżeli będziesz miał "rozpocznij pobieranie to zrób tak jak napisałem wyżej.



Sam ku**a piszesz brednie. To samo się dzieje z COD6 i BO (orginały), rozwiązanie jest takie jak podałem. Dziwne, że jakoś w dzień premiery grałem i nie musiałem ściągać ani jednego MB.

Nastepnym razem sprawdz sobie, a pozniej komentuj
_________________
Ostatnio zmieniony przez monster11 Sro 15 Gru, 2010 16:07, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
kebab2000

Posty: 89
Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 16:10   

kliknij na steamie prawym black opsy, wejdź w opcje aktualizacje i naciśnij, żeby nie aktualizowało automatycznie i instalujesz, potem znowu zaznaczasz aktualizacje, ściąga ci patche i tyle.
[Profil] [PM]
 
 
msgod12


Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: polskalysy
Klan:: >[PnF]<
STEAM: marit123
Pomógł: 9 razy
Posty: 298
Skąd: Solec Kujawski
Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 17:29   

monster11 napisał/a:
msgod12 napisał/a:
monster11 napisał/a:
Już tyle razy widzę ten problem, że sobie można w łeb strzelić...

TO JEST PROBLEM Z COD6

Przed zainstalowaniem coda trzeba ściągnąć i zainstalować (byćmoże jeszcze konto zrobić bo już nie pamiętam) steama.

To jest wszystko jeśli chodzi i ten temat...

ŚCIĄGASZ STEAM>>INSTALUJESZ GRE>>MAŁE PATCHE>> I JAZDA :D


Większych bredni nie widziałem :) Tak w twoim przypadku może to działa jak grasz na piracie.
A co do tematu to instaluj gre bezpośrednio z płyty jeżeli nie chce automatycznie pobrać.Drugie wyjście to steam/biblioteka/ Black ops i naciskasz "instaluj"jeżeli będziesz miał "rozpocznij pobieranie to zrób tak jak napisałem wyżej.



Sam ku**a piszesz brednie. To samo się dzieje z COD6 i BO (orginały), rozwiązanie jest takie jak podałem. Dziwne, że jakoś w dzień premiery grałem i nie musiałem ściągać ani jednego MB.

Następnym razem sprawdź sobie, a później komentuj


Zastanów się co piszesz albo kup grę !
Bo z tego co widzę to chyba nigdy nie miałeś tych gier,Po co pobierać steam jeżeli on sam się zainstaluje ponieważ jest na płycie z grą??Wytłumacz mi to bo ja tego nie rozumie?Nie masz gry nie masz konta , nie masz gry nie masz cd-key przypisanego do konta steam.A nawet jak pobierzesz steam to i tak musisz cd-key z gry przypisać do tego konta.Kup orginalną gre albo patrz dokładniej przy instalacji.

EDIT: Czym się różni się konto pobrane z neta od tego co jest na płycie?Ja Ci powiem :) Konto z neta jest gołe i wesołe a żeby móc pograć na orginalnej grze czy to BO czy MW2 musisz powtórzyć te same czynności co przy normalnej instalacji tyle tylko że robisz a raczej zaznaczasz "Mam już konto steam"
_________________
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
podpisu
Ostatnio zmieniony przez msgod12 Sro 15 Gru, 2010 17:38, w całości zmieniany 6 razy  
[Profil] [PM]
   
 
quidquid

Wiek: 40
Posty: 1
Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 01:16   

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5357-FSQM-0382

Tu dokładny opis jak to zrobić
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
loxin

Xfire: loxin7
STEAM: loxin7
Wiek: 22
Posty: 1
Wysłany: Nie 29 Maj, 2011 17:38   aktualizacja

Ile zajmuje ta aktualizacja steam do single i multi? Bo nie mogę tego obejść.
Próbowałem na wiele sposobów. Jak ktoś może jeszcze pomóc na prosze pisać na gg: 13634304
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
krash001
Dziękuje za uwagę.

Pomógł: 14 razy
Posty: 1064
Wysłany: Nie 29 Maj, 2011 17:40   

Cytat:
Wysłany: Sob 25 Gru, 2010 01:16

Nie lepiej na shoutboxie napisać?
_________________
It's tea time dude!
[Profil] [PM]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
[ ZAMKNIĘTY ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group