KrZaK123
Gram w COD:: COD4
Xfire: makumba55
Klan:: SkyGame
STEAM: makumba55 Pomógł: 3 razy Wiek: 14 Posty: 147 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 12:50 Steam Black ops instalacja
Siema, niedawno zakupiłem black ops wkładam płytę instaluje mi steama wpisuje klucz aktywacyjny do steama i mi pobiera 8 GB nie da się tego zainstalować odrazu z płyty?
Fonetic
STEAM: Tudro123 Pomógł: 21 razy Wiek: 21 Posty: 484 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 13:34
Wyłącz Steama niech płyta się odpali wybierz instaluj, następnie wyskoczy ci komunikat Steam że inicjuje pliki czy coś takiego potem pokaże ci się coś takiego czy chcesz zainstalować grę na nowym koncie czy na istniejącym. Jak masz już swoje konto Steam to wybierz zainstaluj na istniejącym potem przeniesie Cię do panelu logowania gdzie wpisujesz Login i hasło po pomyślnym wpisaniu hasła wyskoczy Ci okno z instalacją gry klikasz kilka razy dalej i już instaluje Ci się gra z płyty po zakończeniu instalowania wyskoczy Ci opcja że gra została pomyślnie zainstalowana i teraz Steam pobierze Ci aktualizacje (jakieś 100~140mb) i już masz zainstalowaną grę.
PS. Jeżeli coś ściągałeś przed tym to usuń to. Prawym na grę i usuń zawartość lokalna a potem wykonuj to co napisałem na górze.
robi sie to tak w uruchom wpisujesz ścieżkę gdzie masz zainstalowanego steama np "c:\program files\steam\steam.exe -install f:" gdzie F to litera napędu w której masz płyte i wiso
Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: polskalysy
Klan:: >[PnF]<
STEAM: marit123 Pomógł: 9 razy Posty: 298 Skąd: Solec Kujawski
Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 15:49
monster11 napisał/a:
Już tyle razy widzę ten problem, że sobie można w łeb strzelić...
TO JEST PROBLEM Z COD6
Przed zainstalowaniem coda trzeba ściągnąć i zainstalować (byćmoże jeszcze konto zrobić bo już nie pamiętam) steama.
To jest wszystko jeśli chodzi i ten temat...
ŚCIĄGASZ STEAM>>INSTALUJESZ GRE>>MAŁE PATCHE>> I JAZDA
Większych bredni nie widziałem Tak w twoim przypadku może to działa jak grasz na piracie.
A co do tematu to instaluj gre bezpośrednio z płyty jeżeli nie chce automatycznie pobrać.Drugie wyjście to steam/biblioteka/ Black ops i naciskasz "instaluj"jeżeli będziesz miał "rozpocznij pobieranie to zrób tak jak napisałem wyżej.
_________________ 89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
podpisu
Ostatnio zmieniony przez msgod12 Sro 15 Gru, 2010 15:50, w całości zmieniany 1 raz
TO JEST PROBLEM Z COD6
Przed zainstalowaniem coda trzeba ściągnąć i zainstalować (byćmoże jeszcze konto zrobić bo już nie pamiętam) steama.
Większych bredni nie widziałem Tak w twoim przypadku może to działa jak grasz na piracie.
A co do tematu to instaluj gre bezpośrednio z płyty jeżeli nie chce automatycznie pobrać.Drugie wyjście to steam/biblioteka/ Black ops i naciskasz "instaluj"jeżeli będziesz miał "rozpocznij pobieranie to zrób tak jak napisałem wyżej.
Sam ku**a piszesz brednie. To samo się dzieje z COD6 i BO (orginały), rozwiązanie jest takie jak podałem. Dziwne, że jakoś w dzień premiery grałem i nie musiałem ściągać ani jednego MB.
Nastepnym razem sprawdz sobie, a pozniej komentuj
Ostatnio zmieniony przez monster11 Sro 15 Gru, 2010 16:07, w całości zmieniany 1 raz
kliknij na steamie prawym black opsy, wejdź w opcje aktualizacje i naciśnij, żeby nie aktualizowało automatycznie i instalujesz, potem znowu zaznaczasz aktualizacje, ściąga ci patche i tyle.
Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: polskalysy
Klan:: >[PnF]<
STEAM: marit123 Pomógł: 9 razy Posty: 298 Skąd: Solec Kujawski
Wysłany: Sro 15 Gru, 2010 17:29
monster11 napisał/a:
msgod12 napisał/a:
monster11 napisał/a:
TO JEST PROBLEM Z COD6
Sam ku**a piszesz brednie. To samo się dzieje z COD6 i BO (orginały), rozwiązanie jest takie jak podałem. Dziwne, że jakoś w dzień premiery grałem i nie musiałem ściągać ani jednego MB.
Następnym razem sprawdź sobie, a później komentuj
Zastanów się co piszesz albo kup grę !
Bo z tego co widzę to chyba nigdy nie miałeś tych gier,Po co pobierać steam jeżeli on sam się zainstaluje ponieważ jest na płycie z grą??Wytłumacz mi to bo ja tego nie rozumie?Nie masz gry nie masz konta , nie masz gry nie masz cd-key przypisanego do konta steam.A nawet jak pobierzesz steam to i tak musisz cd-key z gry przypisać do tego konta.Kup orginalną gre albo patrz dokładniej przy instalacji.
EDIT: Czym się różni się konto pobrane z neta od tego co jest na płycie?Ja Ci powiem Konto z neta jest gołe i wesołe a żeby móc pograć na orginalnej grze czy to BO czy MW2 musisz powtórzyć te same czynności co przy normalnej instalacji tyle tylko że robisz a raczej zaznaczasz "Mam już konto steam"
_________________ 89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
podpisu
Ostatnio zmieniony przez msgod12 Sro 15 Gru, 2010 17:38, w całości zmieniany 6 razy
Ile zajmuje ta aktualizacja steam do single i multi? Bo nie mogę tego obejść.
Próbowałem na wiele sposobów. Jak ktoś może jeszcze pomóc na prosze pisać na gg: 13634304