Forum Call of Duty Strona Główna Forum Call of Duty
Największe polskie forum Call of Duty

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki  RSS www.callofduty.plRSS  Strona WWWStrona www.callofduty.pl
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj



Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: sido
Pon 20 Wrz, 2010 19:37
Brak serwerow ...
Autor Wiadomość
C35

Gram w COD:: COD4
Posty: 5
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 17:29   Brak serwerow ...

Dodam, ze szukalem, czytalem ale wszystko co znalazlem to mi nie pomoglo.

Mialem ORYGINAŁ COD4, lecz niestety najechalem przeselkiem na plyte i polamalem. Wiec pobralem z internetu kopie zapasowa, zainstalowalem (oczywiscie oryginalny key itp). Wbilem wszystko pieknie serwery chodza. Spatchowalem gre do wersji 1.7.568 (patchami 1.6 i 1.7 - na poczatku byla wersja 1.0... cos). Nastepnie sciagnalem PB i zupdate`owalem. Wlaczam gre i nie widze serwerow. Poustawialem wszystko aby wyszukiwalo w Internecie i Wszystkie rodzaje rozgrywek. Dalej nic. Czytalem w necie, aby powylaczac antywirusy itp. Wszystko wylaczylem i ciagle to samo. O co chodzi ?

Dodam,z e mam Win7 64 bity. Wszystko rano dzialalo, zapory powylaczane, z firewallem tez wszystko ok
Ostatnio zmieniony przez C35 Pon 20 Wrz, 2010 17:35, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
frycu_PL

Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: fryku
Klan:: szukam;/ehhh
STEAM: fryku
Pomógł: 6 razy
Wiek: 28
Posty: 268
Skąd: Lubań Śląski
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 17:41   

nie można ot tak sobie przeskoczyć z patcha 1.0 do patcha 1.6-1.7 :???: któryś musi być pomiędzy jeszcze(nie pamiętam teraz dokładnie który) dziwne ze wogóle jakiś komunikat nie wyskoczył :neutral:
_________________
:) ))
Ostatnio zmieniony przez frycu_PL Pon 20 Wrz, 2010 17:41, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
C35

Gram w COD:: COD4
Posty: 5
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 17:44   

Nieee... ja nie przeskoczylem tak od razu, zle sie wyrazilem ... zainstalowalem najpierw 1.6 (ktory wazy cos okolo 300mb, ten najwiekszy) natomiast potem 1.6-1.7 (Drugi patch ktory wazy malo)
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
frycu_PL

Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: fryku
Klan:: szukam;/ehhh
STEAM: fryku
Pomógł: 6 razy
Wiek: 28
Posty: 268
Skąd: Lubań Śląski
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 17:48   

no to nie wiem nie mam pomysłu co Ci doradzić :roll: poczekaj troche to ktoś na pewno podsunie Ci jakieś rozwiązanie :wink:
_________________
:) ))
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
C35

Gram w COD:: COD4
Posty: 5
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 17:51   

Ok dzieki za checi. daje pomogl i czekam na pomoc kogos innego ;)
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
frycu_PL

Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: fryku
Klan:: szukam;/ehhh
STEAM: fryku
Pomógł: 6 razy
Wiek: 28
Posty: 268
Skąd: Lubań Śląski
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 18:31   

a weź spróbuj tak:
1. sprawdź czy działa "uruchom nowy serwer" i czy mapa się załaduje i czy możesz sam biegać po mapce.
2. wpisz w konsoli w menu connect(spacja) IP jakiego serwera(poszukaj na forum pełno ich jest)
zobacz czy w taki sposób połączysz się z serwerem...sprawdź na kilku...
_________________
:) ))
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
C35

Gram w COD:: COD4
Posty: 5
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 18:46   

1. Dziala. Wszystko pieknie
2. Dziala. Wszystko gra

Wiec co ejst nie tak :( ? Ladnie przez ip sie laczy, szybko i w ogole bez problemu
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
frycu_PL

Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: fryku
Klan:: szukam;/ehhh
STEAM: fryku
Pomógł: 6 razy
Wiek: 28
Posty: 268
Skąd: Lubań Śląski
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 18:56   

tutaj jest napisane co nieco może to pomoże;] http://www.callofduty.pl/...opic.php?t=5448
_________________
:) ))
[Profil] [PM] [E-mail]
   
 
sido
Admin ;-)


Gram w COD:: wszystkie CODy
Pomógł: 85 razy
Wiek: 34
Posty: 3343
Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 19:19   

Kilkanaście dni temu o tym już było. Ktoś podrzucił pomysł aby wykasować plik który cache-uje listę serwerów. Podobno pomaga. Możesz sobie poszukać na forum...
_________________
Regulamin!
Forum graczy i administratorów serwerów COD
Spis polskich serwerów COD
[Profil] [PM] [WWW]
 
 
AdiX


Gram w COD:: COD4
Pomógł: 26 razy
Posty: 1038
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 19:25   

A dokładniej jest to plik servercache.dat z głównego katalogu gry.
_________________
[Profil] [PM]
 
 
C35

Gram w COD:: COD4
Posty: 5
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 19:31   

Dzieki wielkie za pomoc dziala ! :) wystarczylo usunac ten plik :D Prosze nie cofac "Pomogl" od frycu, poniewaz staral on mi sie na prawde pomoc i nalezy mu sie chociaz tyle. Temat do zamkneicia
[Profil] [PM] [E-mail]
 
 
sido
Admin ;-)


Gram w COD:: wszystkie CODy
Pomógł: 85 razy
Wiek: 34
Posty: 3343
Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 19:37   

C35, zanim dasz komuś punkt "Pomógł" to przeczytaj regulamin. Nie dajemy puntów za dobre chęci, tylko za konkretne rozwiązanie problemu, które musi być zawarte w poście, który oznaczasz jako "Pomógł".
Problem rozwiązany - zamykam.
_________________
Regulamin!
Forum graczy i administratorów serwerów COD
Spis polskich serwerów COD
[Profil] [PM] [WWW]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
[ ZAMKNIĘTY ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group