A więc mam taki problem iż virtualdub gubi mi klatki i jest akcja a potem czarny ekran i znów akcja nie wiem dlaczego tak się dzieje .. jak temu problemowi zaradzić >?> proszę o szybkie odp z góry thx
Regulamin -> 3.2 Jeżeli post jest sprzeczny z powyższym regulaminem zostanie usunięty lub zamknięty. W skrajnym przypadku użytkownik otrzyma ostrzeżenie.
CHCESZ HOSTOWAĆ - SPRAWDŹ NAJPIERW SWOJE ŁĄCZE (UPLOAD)
nie ja właśnie próbuje klatki tga złączyć i przerobić na avi.. używam kodeka h264
[ Dodano: Sob 31 Lip, 2010 13:42 ]
nie jestem na 100 pewny ale przy renderze gdy wszystko zrobię otwieram filmik programem mpcstar to tnie mi trocHĘ... gdy otwieram windows media player też mi tnie gdy zobaczyłem przez allplayer the best media player bylo lepiej a vegasie tez było git więc nie wiem od czego to zależy.. może od programu..?
Wingate
Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: wing4te
Klan:: Militis
STEAM: wing4te Pomógł: 3 razy Posty: 99
Wysłany: Nie 01 Sie, 2010 13:10
Po vdubie będzie ci cięło bo komputer nie wyrabia. A co do czarnych screenów to może masz je już w tga przy zgrywaniu avidemo, czyli za dużo procesów było odpalonych jak robiles avidemo i wyszły czarne screeny. Ja tak kiedyś mialem jak zgrywalem akcje i rozmiawialem na vencie.
_________________ Zapraszam na mój serwis militarno-historyczny:
może masz racje nagram jeszcze raz bo gadałem przez ts3 jeszcze na wp siedziałem ;p dam odp wam. A tak pozatym jak nagrywam avidemo 200 to ile mam ustawic frame rate bo zawsze jest albo wolno albo zaszybko..
Wingate
Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: wing4te
Klan:: Militis
STEAM: wing4te Pomógł: 3 razy Posty: 99
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 18:51
Ustawiasz taki sam jak avidemo czyli w twoim przypadku 200
_________________ Zapraszam na mój serwis militarno-historyczny:
Ok już wszystko ok tylko teraz nie umie za chiny rozmiaru dobrego ustawić chce mieć na cały ekran.. a tu nie da się zobaczcie sami jak to wygląda.. ; / lLink
[ Dodano: Wto 03 Sie, 2010 14:12 ]
już ok musiałem zmienić na format 16:9 thx za pomoc all