Forum Call of Duty Strona Główna Forum Call of Duty
Największe polskie forum Call of Duty

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki  RSS www.callofduty.plRSS  Strona WWWStrona www.callofduty.pl
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomysły na dalsze części CoD

Który z moich pomysłów najbardziej się wam podoba?
Wietnam
9%
 9%  [ 2 ]
Wojna na Oceanach
4%
 4%  [ 1 ]
Iraq/Afganistan
47%
 47%  [ 10 ]
Każdy
19%
 19%  [ 4 ]
Żaden
19%
 19%  [ 4 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 21

Autor Wiadomość
Tup4c 

Gram w COD:: COD i UO
Xfire: melopl
Klan:: `ftd~
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 18:53   Pomysły na dalsze części CoD

Witam. Jak siedziałem na kibelku naszła mnie taka myśl. Black Ops, które jak sie dowiedziałem ma być w czasach "zimnej wojny" może być ostatnim Call of Duty! Jako, że seria MW nie będzie kontynuowana, 1 i 2 wojna już była twórcy CoD nie mają już pomysłów! Według mnie powinni zrobić jeszcze 3 gry i dać sobie spokój. 1-Call of Duty Wietnam. Nikomu nie trzeba tłumaczyć. Nie widziałem jeszcze żadnej dobrej gry w realiach Wietnamu a obecnie wiadomo już bardzo dużo nt. tych działań wojennych. 2-Call Of Duty Wojna na Oceanach. Miałem na myśli coś w stylu Pacific Assalout z serii MoH. Ale temat można rozwinąć, żeby jakieś inwazje z morza, łodzie podwodne ale żeby były różne czasy. Z czasem SP będzie zmieniał się czas rozgrywki. OD 1 WŚ do czasów współczesnych (jakieś wymyślone wojny w obecnym czasie) Chciałbym sobie zagrać tymbardziej, że CoD może zrobić naprawdę dobrą taką grę! I mój ulubieniec 3-Call of Duty Iraq and Afganistan. Według mnie taka gra może spokojnie być grą roku. Bardzo trudny ale i ciekawy temat. A i to, że wojna jeszcze się nie skończyła dawała by tej grze smaczku. W jakimś smutnym zakończeniu, w napisach, ostatnim filmiku-nie udało się. Konwój pogrzebowy coś w tym stylu. Żeby być jednym plutonem żołnierzy, z czasem dostaje się rangi. Na początku Szeregowiec. Potem na końcu gry już Sierżant lub Kapral. I nieudana akcja. To według mnie byłaby w końcu na prawdę wspaniała gra! Gdyby zatrudnili speców od BC2 to byłaby to naprawdę bardzo dobra gra! Co do CoD Wojny na Oceanach to nie sądze aby pomysł sie jakoś przyjął, w szczególności MP, który byłby bardzo chaotyczny ale jednak co do Wietnamu i Iraku tojestem pewien, że byłyby to murowane hity. A wam jak sie podobają moje pomysły? Czekam na wasze odpowiedzi i wasze pomysły.

[ Dodano: Czw 29 Lip, 2010 18:55 ]
P.S. nie umiem za bardzo posługiwać się ankietą. Oddajcie tylko jeden głos, bo chyba mi nie wyszło :(

Mikeros 

Gram w COD:: COD2 i COD4
Xfire: mikeros97
STEAM: Mikeros
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 19:07   

W jakiej części CoDa jest I WŚ, bo nie kojarzę ? A pomysł spoko nawet.

Crissxd 
q4KuuiOl

Gram w COD:: COD4
Xfire: q4k
STEAM: CrisS96
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 19:08   

Tup4c napisał/a:
Jak siedziałem na kibelku naszła mnie taka myśl

To znaczy, że myśl na pewno fajna ;>

No fajna sprawa, ale na nie ma szans, aby było coś takiego. Chyba, że napiszesz to nich swój pomysł i może go przyjmą. :)

Mody41  
PwNR

Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: mody41
Klan:: S!CK
STEAM: mody411
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 20:10   

Ja bym powiedział, że czas wybiegnąć troche w przyszłość :mrgreen:

master070788 
HALA MADRID

Xfire: master070788
Klan:: =56Ks=
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 20:24   

Mody41 napisał/a:
Ja bym powiedział, że czas wybiegnąć troche w przyszłość

Proszę bardzo polecam Knights of the Old Republic bardzo dobra gra :neutral:

http://56kompania.pl/forum/portal.php ---> WEJDŹ I SPRAWDŹ

Tup4c 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 20:34   

master070788 napisał/a:
Proszę bardzo polecam Knights of the Old Republic bardzo dobra gra :neutral:

master fan SW? :) w KOTOR grałem ale ostatniej misji nie przeszedłem, a KOTOR2 nie chciało mi sie kupować ani tymbardziej grać

MrShedik 

Xfire: shedik123
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 20:43   

Jak dla mnie CoD to Modern Warfare 2, odkąd go mam to nie tykam innych chyba że gram ze znajomymi. Według mnie twórcy CoDów robią małe mapy, moje ulubione mapy w Modern Warfare 2 to te wielkości Derail czy Underpass, z dużą ilością otwartego terenu i pola do manewru, wtedy dopiero można wczuć się w rozgrywkę, bo na mapach np. Favela jest wiele budynków i ciasne uliczny, na których dużo nie mamy do roboty.

Edit : Chciałbym jeszcze dodać, że to CoDy są najlepsze w Modern Warfare, patrząc na Medal of Honor 2010 czy BC2 nie mógłbym w nie grać i nie zamierzam, odstrasza dziwna fizyka tej gry, ogólne zachowania postaci, chociażby sztywne rzucanie granatów i ładowanie. Ale to tylko moje zdanie i takie mam odczucia co do tego tematu.

Gram w : CoD2, CoD4, CoD:MW2.
Ostatnio zmieniony przez MrShedik Czw 29 Lip, 2010 20:45, w całości zmieniany 1 raz  

Mody41  
PwNR

Xfire: mody41
Klan:: S!CK
STEAM: mody411
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 20:51   

Nie no ale to jest prawda ta seria staje się powoli nudna II wś jest już mocno przemaglowana, Afganistan?Iraq? może być ale mogli by tam wporwadzić troche innowacji

Nixxx 

STEAM: wojtek501248
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 21:28   

Ja bym chciał w końcu jakąś grę o antyterrorystach. Spokojne pustynia same skały, piach i od czasu do czasu małe domki. Mogłabybyć misja sandboxowa w stylu zabij wszystkich terrorystów na mapie... no w każdym coś w stylu film "The Hurt Locker" tylko że nie saperzy, a oddział antyterrorystyczny.

Tup4c 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 22:10   

Nixxx też mój 3 pomysł wzorowałem na tym filmie :)
btw. jeden z moich ulubionych, polecam wam do obejrzenia :P

krash001 

Klan:: niemam i nieche
STEAM: krashpl
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010 00:10   

Tup4c napisał/a:
Jak siedziałem na kibelku naszła mnie taka myśl.

Ja też tam czasem dostaje olśnienia :lol:

Cóż ja za dobry pomysł uważam ten z Afganistanem i Irakiem. Bo tutaj można popuścić trochę wodze fantazji [przyszłość] i jeśli dobrze by to zrobili, to gra wyszła by ekstra. A w multi byłoby dużo broni [wiadomo te starsze i nowsze, mieliby nad czym pracować]. I to byłoby dobre zakończenie całej serii. A na koniec obrazek. Z jakąś ładną sentencją i podziękowaniami dla graczy za grę.
Ostatnio zmieniony przez krash001 Sob 31 Lip, 2010 00:11, w całości zmieniany 1 raz  

craven 

Gram w COD:: COD2 i COD4
Xfire: lemoncs
STEAM: cravenciak
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010 00:13   

www.1939.com.pl
www.1944.waw.pl
MAJOR

świetny pomysł na grę, jeszcze lepszy na film... Może pan Bagiński po Hardkorze 44 zajmie się tym ;d

ps. kto nie czytał/słuchał niech żałuje! Kapral nadterminowy Galaś niszczy system, a Wieteska (kojarzy mi sie z Haggardem z BC2 =D) niszczy świat! ;p
Intel i5 750 2.66GHz @3.26GHz - Goodram 2x2GB 1333MHz CL9 DDR3 - Gigabyte HD5850 OC 1024MB GDDR5 256bit - OCZ ModXStream Pro 600W - Samsung 500GB SATAII F3 - Seagate Barracuda 250GB 7200.10 - AsRock P55 Pro
Ostatnio zmieniony przez craven Sob 31 Lip, 2010 00:22, w całości zmieniany 1 raz  

[CKSS]Hetman 
Spammers HARVESTER

Xfire: cksshetman
Klan:: [CKSS]
STEAM: hetmankielce
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010 12:21   

następne części będą działy się na antarktydzie gdzie toporkami będzi poszukiwać się prajsa bo to jedyne ocalale cialo, które ma przy sobie pistolet z jedną kulą

gameplay to około 5 h poszukiwania, a gra kończy się strzałem w głowę

Zanim klikniesz WYŚLIJ - przeczytaj REGULAMIN.

Regulamin -> 3.2 Jeżeli post jest sprzeczny z powyższym regulaminem zostanie usunięty lub zamknięty. W skrajnym przypadku użytkownik otrzyma ostrzeżenie.

CHCESZ HOSTOWAĆ - SPRAWDŹ NAJPIERW SWOJE ŁĄCZE (UPLOAD)

Odpowiedz do tematu