Gram w COD:: wszystkie CODy
Klan:: Uktualnie bez
STEAM: pawelpl8
Wysłany: Pią 18 Cze, 2010 14:57 update
mam problem poniewaz na dole ekranu kiedy wejde mp to pojawia sie napis na zołto dostepna jest nowa wersja. Aby ja pobrac wejdz na www.callofduty.com/update tylko ze jak na to wchodze to sie nic nie dzieje.
Byc moze byl juz taki temat ale nie moge go znalezc
prosze o pomoc
_________________ Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona ludzi to statystyka - Hugo Steinhaus
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do
podpisu
mam problem poniewaz na dole ekranu kiedy wejde mp to pojawia sie napis na zołto dostepna jest nowa wersja. Aby ja pobrac wejdz na www.callofduty.com/update tylko ze jak na to wchodze to sie nic nie dzieje.
Byc moze byl juz taki temat ale nie moge go znalezc
prosze o pomoc
Sprawdź czy nie masz wyłączonej opcji w steam "Automatyczne Aktualizowanie"(czy coś w tym stylu), ew. , reinstall.
DOWN:Sory mój błąd, myślałem, że to temat o MW2
Musisz wyszukać w necie wszystkich patchy których nie masz i je ściągnąć. Polecam Google.
Ostatnio zmieniony przez ArtiKiller29 Pią 18 Cze, 2010 15:33, w całości zmieniany 1 raz
NOW WŁAŚNIE JAK TO JEST Z TYMI PATCHAMI??jak jest napisane że jeden zawiera poprzednie to po cholere ściągać poprzednie i je po kolei instalować? jak to jest?