Gram w COD:: COD4 Pomógł: 2 razy Posty: 106 Skąd: Z Mikołowa
Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 08:14
O Jezu, tylko nie płacz kolego, bo to że "wy na nich nie naskakujecie" nie znaczy że to co robicie źle powinno zostać "umniejszone", się nas*ało to trza spuścić wodę.
_________________ Ska, Northern Soul, Rocksteady, Skinhead Reggae, The Who, Secret Affair, Vespa, Skatalites etc.
Gram w COD:: COD4
Xfire: resetempire Pomógł: 1 raz Posty: 69
Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 00:41
To nie wchodzić na "złe" serwery. Nie wchodzę na Polskie serwery bo mi WSTYD! przed zagranicznymi graczami. To co Polacy czasami wyprawiają to mi się żal na sercu robi. Tak samo jest z tymi "klanami". Mało jest serwerów? Niektórzy się pchają na ten serwer jakby innych nie było. OLAĆ!
Gram w COD:: COD4 Pomógł: 134 razy Posty: 2392 Skąd: Kielce
Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 17:32
zauważyłem że dosyć intesywna dyskusja , wiec pozwoliłes sobie pograć na serwerze WILKÓW ... oto demo http://odsiebie.com/pokaz/3917835---1fd3.html zostałem niestety wykopany ( jak widać na końcu dema ) tylko nikt nie był łaskawy powiedzieć mi za co .... może kampiłem za bardzo ? to chyba mówi samo za siebie jaki jest poziom adminów na serwerze , co prawda jestem zwolennikiem przysłowia "wolno ci tomku w swoim domku " ale małe info przed kickiem by sie przydało ,, tak dla kultury bo to w końcu serwer publiczny ..... spróbuje jeszcze dzisiaj pogrć ... może bana dostane
.....2h póżniej....http://odsiebie.com/pokaz/3918983---ca82.html tym razem "gracz wyrzucony" no może troszke przykampiłem w jednym momecje , ale sami mi pod lufe podchodzili szkoda było sie ruszać ...... dawno niegrało mi sie tak "przyjemnie" A gram od premiery . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez gladky Sro 01 Lip, 2009 18:37, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 20:53
Tylko nadgorliwe dzieci które poczuły się urażone że strzeliłeś im HeadShota tak reagują. Tam "campienia" nie było bo jak można mówić o "campieniu" jak ludziska same idą pod lufę. Normalnie za takie coś się nie wywala. Zresztą sam zauważ że dzieci były na serwerze. Jaki klan taki serwer. ;\
*Pret* Szakal
Klan:: PRETORIANIE
Wysłany: Sro 01 Lip, 2009 21:51
Filmiki spoko, grałeś najnormalniej jak się dało i dwa razy zostałeś wyrzucony. Najsmutniejsze jest to że za drugim razem wyrzucił cie Adamsky a jego nigdy nie posadzałem o niewłaściwe używanie rcona. Oj Adaś kick za to że zabił 4/5 nalotem za końcu sabotażu?
Wracając jeszcze do posta Alone. To wy założyliście ten temat. Jak by tego było mało to jeszcze nie ma ani jednego prawdziwego zdania w tym co piszecie, ale o tym to ja już pisałem. Pamiętaj nie kłam bo ci Bozia język upie…. Troche zmienione przysłowie
_________________ Szakal
Ostatnio zmieniony przez *Pret* Szakal Czw 02 Lip, 2009 10:58, w całości zmieniany 1 raz
szkoda mi slow na ciebie szakal sie przypier***, zreszta kit z wami ja wstapilem do wp i z niego wyjsc nie zamierzam, bo choc moze wilk zaduzo i inni wywalaja to i tak atmosfera jest spoko.
PS. nie odpisujcie bo i tak nie bede czytal:)
_________________ dfs
*Pret* Szakal
Klan:: PRETORIANIE
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 11:05
A czy ja ci każę odchodzić i innym też? Jeśli ci się podoba tam, jest to twoja sprawa czy tam będziesz czy nie. Po prostu zmieńcie nastawienie do gry, bo chyba bierzecie ją za poważnie. Jeśli ktoś zabija was to trzeba umieć się przyznać do tego zę ktoś może być lepszy, a nie banować, wyzywać. Po co to wszystko? Gra ma być zabawą
_________________ Szakal
Ostatnio zmieniony przez *Pret* Szakal Czw 02 Lip, 2009 11:06, w całości zmieniany 1 raz
szkoda mi slow na ciebie szakal sie przypier***, zreszta kit z wami ja wstapilem do wp i z niego wyjsc nie zamierzam, bo choc moze wilk zaduzo i inni wywalaja to i tak atmosfera jest spoko.
PS. nie odpisujcie bo i tak nie bede czytal:)
Atmosfera jest spoko, kiedy na serwerze zostają tylko gracze WP i słabsi od nich, bo ci lepsi wylecieli za swojego skilla.
PS. Założymy się, że przeczyta?
JUNIOR
Xfire: hcwo
Klan:: >PwS<
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 12:22
Widzę, że smrodek koło d*** =WP= coraz większy
Cytat:
Ja odszedłem z tego powodu że nie mogłem wytrzymać że gracze z serwera Wilka zostają wyrzucani bez powodu i bez podania powodu.
To jest fakt niezaprzeczalny. Tak jak Vazkes należałem do tego żałosnego TEAMU (klanem ich nie można nazwać). Jeśli trafiłeś na zły dzień pseudo ADMINA (wyrośnięte dziecko), wylatywałeś z serwa. Twierdzenia padające, że gramy dla przyjemności są żałosne (wkur****** innych graczy). Stawiając SERWER PUBLICZNY powinniśmy mieć świadomość obowiązków. Ze strony WILKÓW POLSKICH tego brak. Dziwie się, że jeszcze tam ludzie grają. Widocznie to odpowiada tym co tam grają.
Co do filmików gracza GLADKY. Widzę, że na serwerze mają włączonego KILLCAMA. Jest to swoiste powiadomienie w jakiej sytuacji zginął gracz. A także sprzedaje tak zwanych KAMPÓW. Nie mogli Cię zabić tylko dla tego, że nie potrafili. Więc wyleciałeś z ich serwa. Ułomność =WP= jest bardzo duża.
Pozdro dla wszystkich z WILKÓW POLSKICH a także dla graczy tego śmiesznego serwera.
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 12:26
JUNIOR napisał/a:
Widzę, że smrodek koło d*** =WP= coraz większy
Cytat:
Ja odszedłem z tego powodu że nie mogłem wytrzymać że gracze z serwera Wilka zostają wyrzucani bez powodu i bez podania powodu.
To jest fakt niezaprzeczalny. Tak jak Vazkes należałem do tego żałosnego TEAMU (klanem ich nie można nazwać). Jeśli trafiłeś na zły dzień pseudo ADMINA (wyrośnięte dziecko), wylatywałeś z serwa. Twierdzenia padające, że gramy dla przyjemności są żałosne (wkur****** innych graczy). Stawiając SERWER PUBLICZNY powinniśmy mieć świadomość obowiązków. Ze strony WILKÓW POLSKICH tego brak. Dziwie się, że jeszcze tam ludzie grają. Widocznie to odpowiada tym co tam grają.
Co do filmików gracza GLADKY. Widzę, że na serwerze mają włączonego KILLCAMA. Jest to swoiste powiadomienie w jakiej sytuacji zginął gracz. A także sprzedaje tak zwanych KAMPÓW. Nie mogli Cię zabić tylko dla tego, że nie potrafili. Więc wyleciałeś z ich serwa. Ułomność =WP= jest bardzo duża.
Pozdro dla wszystkich z WILKÓW POLSKICH a także dla graczy tego śmiesznego serwera.
Większość to przyjaciele z internetu WP.
=KAPRAL=
Klan:: Wilki Polskie
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 14:59
SiemQa wszytkim.
Widze ze dolo93 i bledy mocno udzielacie sie w temacie,macie jakis spory uraz do WP.........ja jestem w klanie krótko i nie moge na nic narzekać.
A co klanu PRET do duzo złego słyszałem i sam juz zabnowałem gracza K2 za celowe używanie GL na serwerze Wilków, czy może od Nas ktoś wchodzi na Wasz serwer i przeszkadza Wam w grze?
Ostatnio zmieniony przez =KAPRAL= Czw 02 Lip, 2009 15:20, w całości zmieniany 1 raz
Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: mody41
Klan:: S!CK
STEAM: mody411 Pomógł: 21 razy Posty: 590 Skąd: Opole
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 15:42
=KAPRAL= napisał/a:
A co klanu PRET do duzo złego słyszałem i sam juz zabnowałem gracza K2 za celowe używanie GL na serwerze Wilków, czy może od Nas ktoś wchodzi na Wasz serwer i przeszkadza Wam w grze?
Niezły jesteś koleś to jak wam przeszkadzają grać to zmieńcie serwa z publika na prywatny nikt wam niebendzie przeszkadzal a co do GL to nietrzeba go używać żeby zarobić u was bana ja z ak47u gralem i dostalem bana za wynik żal mi was myślałem że w polsce przynajmniej jest jakiś poziom sie myliłem dlatego jestem cały czas w klanach zagranicznych bo niema dzieci NEO i nikt sie niekłuci i niedaja banów zato że kilka razy go z noża zabije
Ostatnio zmieniony przez Mody41 Czw 02 Lip, 2009 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 15:52
Mody41 napisał/a:
=KAPRAL= napisał/a:
Niezły jesteś koleś to jak wam przeszkadzają grać to zmieńcie serwa z publika na prywatny nikt wam niebendzie przeszkadzal a co do GL to nietrzeba go używać żeby zarobić u was bana ja z ak47u gralem i dostalem bana za wynik żal mi was myślałem że w polsce przynajmniej jest jakiś poziom sie myliłem dlatego jestem cały czas w klanach zagranicznych bo niema dzieci NEO i nikt sie niekłuci i niedaja banów zato że kilka razy go z noża zabije