Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 17:36 Wilki i Pretoriane
Witam ! Mam zaszczyt nosić nick =WP=TermoS jestem członkiem klanu Wilki-Polskie od grudnia 2007 roku. Przez ten czas miałem wzloty i upadki a także chwile zwątpienia. W związku z tematem założonym przez mojego byłego klanowego kumpla Gulczasa który odszedł od nas do klanu Pretoriane. Gracz ten zarzuca nam wiele przewinień. Nie rozumiem skąd bierze się zawiść członków klanu Pretoriane. Może wynika ona z zazdrości, gdyż nasz serwer ma wysokie miejsca w rankingu. Pragnę też poddać wątpliwości rzekome zdolności członków tego klanu. Nigdy nie złapałem za rękę ale mam pewne podejrzenia co do ich gry. Przed odejściem z klanu =WP= Panowie Kret i Gulczas byli zwykłymi graczami niczym sie nie wyróżniającymi. Pan Kret nie dorastał mi do pięt pomimo iż ja jestem zwykłym graczem. Pan Gulczas grał porównywalnie ze mną. Nagle po 2 tygodniach od odejścia z klanu. Po wejściu na nasz serwer osiągają nie wiarygodne wyniki. Ja nie byłem w stanie zdobyć fraga. Dodam że raczej przez dwa tygodnie nie byli w stanie nagle nauczyć się grać, lub ja nie straciłem Skilla, nad którym pracowałem prawie dwa lata. Moje podejrzenie jest takie, pomimo iż nigdy nie złapałem za "rękę" Ci panowie mają jakieś dodatki. Nie mówie że jakieś haxy ale coś tam nie gra, lub gra za dobrze.
Moja diagnoza jest prosta: Człowiek o Nicku SZAKAL od zawsze był świetnym graczem, Podejrzewaliśmy go o używanie właśnie takich dodatków. Po odejściu z klanu przekazał te swoje dodatki kolegom.
Pewnie nie jeden z czytających ten temat zacznie sie zastanawiać skąd się wziął rozpad ? Otóż Pan Darbaj po dołączeniu do klanu otrzymał status moderatora.(hasło do rcona) Poczuł się zaszczycony i jak najlepiej chciał wykonywać swoje obowiązki... Niestety nadgorliwość nie zawsze popłaca. Nasz lider Wilk(może trochę nerwowy) Bardzo się zdenerwował, ponieważ Pan Darbaj zaczął "rządzić" wszystkim i wszystkimi, pod nie obecność naszego Cl. Po powrocie Wilk wykonał telefon do mnie a ja przekazałem mu wszystkie informacje. Wilk wyrzucił z klanu Darbaja, automatycznie z klanu odeszli Motor i Natasza gdyż jest to jego rodzina. Pan Darbaj - bardzo wykształcony człowiek, namówił kilku swoich dobrych znajomych, którzy zgodzili się razem z nim opuścić nasze szeregi. Wszyscy prócz Darbaja nie mieli do nas wielkiego żalu. Niestety nabyli go z czasem .. jak pokazuje temat napisany przez Gulczasa. Przykro mi że muszę to wszystko opisywać gdyż sprawia mi to ból. Lecz nie mogę czytać już oszczerstw i nie mogę znieść poniżania przez członków klanu Pretoriane. W tym klanie są naprawdę Wspaniali ludzie typu Czarny i Stalky. Mam i będę mieć do nich szacunek .. ale reszta to dno. Przykro mi że się tak wyrażam ale nie umiem inaczej - nie wulgarnie tego opisać.
Z wyrazami szacunku =WP=TermoS & =WP=Alone
Ostatnio zmieniony przez TermoS_pl Wto 16 Cze, 2009 17:38, w całości zmieniany 1 raz
Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: vazkes
Klan:: esP
STEAM: vazkes337 Pomógł: 8 razy Posty: 159 Skąd: Szadek
Wysłany: Wto 16 Cze, 2009 19:26
Obydwaj gracze mają racje.
Na serwerze Pretorianów jeszcze nie spotkałem się z przejawem chamstwa i brakiem kultury osobistej.
A co do Wilków - szkoda się rozpisywać.
Ostatnio zmieniony przez CoDi Sob 20 Cze, 2009 20:15, w całości zmieniany 1 raz
A ja bym się nie zgodził zarówno z autorem tego tematu jak i gulczasem. Zastanawiają mnie fakty ,,celowości" zakładania postów w których się obwiniacie na wzajem. Nie uważasz drogi Termosie że powinieneś odpowiedzieć raczej w temacie który jak mówisz obraża i pomawia Ciebie? Zarzucacie sobie wzajemne jakieś śmieszne oskarżenia...pogadajcie sobie we dwoje, ewentualnie na forum w jednym temacie - znajdą się ludzie którzy ocenią wasz poziom rozmowy.......a nie wymiennie zakładacie tematy w których się oskarżacie, można by powiedzieć rzucając słowa na wiatr...
Tamten temat został zamknięty, zanim jeszcze się o nim dowiedziałem. Dodam jeszcze, że jest to pierwsze wystąpienie naprzeciw wystąpieniom klanu PRET. Nie odpowiadaliśmy na wielokrotne zarzuty pod naszym adresem. Nie odpisywaliśmy na ich forach ani na naszym forum na głupie zaczepki. Tak więc jest to pierwsze publiczne wystąpienie.
Nie rozumiem tej nienawiści w stosunku do Pretorian. Grałem na ich serwerze już wiele, wiele razy i nie było żadnych problemów, przyjemna rozgrywka na wielu dobrze dobranych do trybu gry mapach. Gulczas jest normalnym, ulożonym, miłym czlowiekiem ktory nie banuje bez powodu. Co do Wilków Polskich... Wszedłem dziś na ich serwer i trochę wstyd mi za nich przed graczami z innych krajów. Napisy w konsoli typu: zakaz Menczennika (!), błędy w komunikatach anglojęzycznych i częste lagi. Poprawcie to, bo naprawdę wstyd.
Gram w COD:: COD4
Xfire: resetempire Pomógł: 1 raz Posty: 68
Wysłany: Sob 20 Cze, 2009 12:14
Nie gram. Bana dostałem za ciągłe zabijanie jakiegoś kolesia granatem... Co ja poradzę że 4 razy pod rząd tego samego w tym samym miejscu ubiłem grantem ?
Cytat:
Napisy w konsoli typu: zakaz Menczennika (!), błędy w komunikatach anglojęzycznych i częste lagi. Poprawcie to, bo naprawdę wstyd.
Gram w COD:: wszystkie CODy
Xfire: vazkes
Klan:: esP
STEAM: vazkes337 Pomógł: 8 razy Posty: 159 Skąd: Szadek
Wysłany: Sob 20 Cze, 2009 20:09
dolo93 napisał/a:
częste lagi.
Mnie kilka dni temu =WP=Wilk posądził że używam jakiś programów do lagowania bo ping na ich serwerze skakał mi do 90
Z serwerem u nich coś jest nie tak ...
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009 09:29
Co do lagów to prawda, ostatnio dużo sie pogorszyło i to nie wina garczy.
RACZEJ..PUKAWKA.PL zawodzi.
A co do zabija garca 4 razy w jednym miejscu to jest campienie i jest to zabronioone na serwerze:
Nie CAMPIC
Zakaz używania:
męczennika, ostatniego bastionu, granatnika
Wiekszac ludzi zna zasady lecz mimo to celowo łamia zasady.
A co do PRETÓW nie mam zdania, nie było mnie wtedy w WP.
Dodam że raczej przez dwa tygodnie nie byli w stanie nagle nauczyć się grać, lub ja nie straciłem Skilla, nad którym pracowałem prawie dwa lata.
Straciłeś skilla? Chłopie, weź się nie ośmieszaj, bo już i tak połowa graczy CoDa 4 z was leje. Wasz skill polega na tym, że jeżeli ktoś nie daj Boże ośmieli się być od was lepszy i jeździ z wami jak z dzikimi frędzlami to od razu jest płacz i ban. Jeżeli podejrzewacie kogoś o haxy to poróbcie najpierw pb screeny i dopiero potem jak będziecie mieć solidne podstawy dajcie typowi bana. Tak by the way, dlaczego nie gracie np. w cb skoro tacy z was pro gamerzy?
Xfire: resetempire Pomógł: 1 raz Posty: 68
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009 12:03
just2good4you napisał/a:
TermoS_pl napisał/a:
Dodam że raczej przez dwa tygodnie nie byli w stanie nagle nauczyć się grać, lub ja nie straciłem Skilla, nad którym pracowałem prawie dwa lata.
Straciłeś skilla? Chłopie, weź się nie ośmieszaj, bo już i tak połowa graczy CoDa 4 z was leje. Wasz skill polega na tym, że jeżeli ktoś nie daj Boże ośmieli się być od was lepszy i jeździ z wami jak z dzikimi frędzlami to od razu jest płacz i ban. Jeżeli podejrzewacie kogoś o haxy to poróbcie najpierw pb screeny i dopiero potem jak będziecie mieć solidne podstawy dajcie typowi bana. Tak by the way, dlaczego nie gracie np. w cb skoro tacy z was pro gamerzy?
Jak już się skończą pro gamerzy to zaczną grać w cb xd
=KAPRAL=
Klan:: Wilki Polskie
Wysłany: Nie 21 Cze, 2009 15:04
Ale u NAs nikt nie uważa sie za PRO , gramy poprostu dla przyjemności.
Chciałbym dodać od siebie tylko tyle, że klan Wilki Polskie to jakaś pomyłka. Byłem wczoraj na ich serwerze. W rzeczy samej skilla chłopaki nie mają (w sumie) nie bedę wyliczał kto jak gra, bo nie o to mi tu chodzi. Dostałem permanentnego bana tylko za to, że gram od nich lepiej. Jesteście beznadziejni