Regulamin -> 3.2 Jeżeli post jest sprzeczny z powyższym regulaminem zostanie usunięty lub zamknięty. W skrajnym przypadku użytkownik otrzyma ostrzeżenie.
CHCESZ HOSTOWAĆ - SPRAWDŹ NAJPIERW SWOJE ŁĄCZE (UPLOAD)
Witam ponownie jestem po reinstal systemu muszę wszystko sobie ściągnąć od nowa jak tylko ściągnę i zainstaluję grę będę próbował wgrać patche teraz za to mam jeden dysk
Może teraz nie wyskoczy żaden błąd (error) .
Jutro napiszę czy udało mi się wgrać patche.
[ Dodano: Nie 25 Lip, 2010 16:47 ]
Pomocy nowy błąd 1628 failed to complete instalation
Pomocy czy ktoś mógłby mi podać link do directx 10 działającego na windows xp professional x64 ? Bo po re instal systemu nie mam directxa 10 tylko 9c
Proszę o szybką odpowiedź
Ostatnio zmieniony przez Sikorak Nie 25 Lip, 2010 20:22, w całości zmieniany 1 raz
The DirectX 10 for Windows XP Preview contains a read me file which goes like this :-
To install:
Copy d3d10.dll, d3dx10.dll, d3dx10.dll, dxgi.dll, and Nucleus.dll to C:\windows\system32\
To get the examples:
Follow the instructions on Using Visual C++ 2005 Express Edition with the Microsoft Platform SDK
Download and install the DirectX SDK
To build and run an example:
Go to the Microsoft DirectX SDK folder, Samples, C++, Direct3D10, Tutorials, Tutorial12
Double-click “Tutorial12_2005.sln”
Select “Start Without Debugging” from the Debug menu.
There are a number of known issues with most of the tutorials, but they will all work to some extent. Tutorial 12 is currently the recommended example.
znalazłem to na pierwszej lepsze stronie z google, wyszukałem directx 10 xp x64. no chyba że nie umiesz angola ale wystarczy skopiować d3d10.dll, d3dx10.dll, d3dx10.dll, dxgi.dll i Nucleus.dll do C:\windows\system32\. potem masz instrukcje: http://msdn.microsoft.com...ualc/usingpsdk/
a potem sciągnij http://www.microsoft.com/...&displaylang=en
dalej już powinienes sie skapnąć o co biega. (a jak nie to przetłumacz w google.)
Ostatnio zmieniony przez Puablo Wto 27 Lip, 2010 16:07, w całości zmieniany 1 raz